Romantiska Paris

Vill du och dina kära komma bort för några dagar från vardagens alla tråkiga vardagsrutiner och uppleva lite romantik. Då är Paris något för er, för i staden finns många mysiga och romantiska saker som ni kan göra tillsammans och för att hålla kärlekslågan tänd.

Ett av de populäraste sätten att hålla kärleken vid liv i Paris är att ta sig en tur på Seine och då kan ni kombinerade det med en champagneprovning, god mat eller se Paris by night. Eller vill ni hellre promenerad längs gatorna och hålla varandra i handen, så går det lika bra.

För det finns olika företag som erbjuder kryssningar på Seine både dag- och kvällstid, samt guidade turer genom stadens gator, på Seine och besöka på olika sevärdheter. Det går ju att både vara romantisk och lära sig något nytt samtidigt. Hur ni än gör så är ni tillsammans vilket fall som helst.

Annars kan ni passa på att åka till Versailles över dagen eller besöka en av de allmänna och underbara trädgårdar i Paris, så som Luxenbourgträdgården eller Jardin Tino-Rossi och ha med er en picknick korg fylld med läckerhet.

För att sedan på kvällstid gå på en fantastisk konsert eller föreställningar som erbjuds runt om i Paris. Bland teatrarna kan ni välja mellan Théatje de Mogador eller Théatre de La Ville. Vill ni hellre lyssna på opera går det göra på Opera Bastille eller lyssna på klassisk musik på Philhamonie de Paris. Naturligtvis finns det modernare musikuppträden också på Zénith eller American Musical Théatre Live!

En av de populäraste saker som par brukar ägna sig åt när de kommer till Paris är att ta en privat lektion i matlagning och lära sig laga fransk cuisine, samtidigt som de provsmakar de goda franska vinerna som görs i vackra Frankrike.

Naturligtvis finns det så mycket mer att hitta på i Paris som är romantisk, men allt hänger på tycke och smak som varje par gillar att göra tillsammans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *